Retour


Retourprocedure

Bent u toch niet tevreden over uw aankoop, had u er wat anders van verwacht? Dan kunt u de bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren in officiële doos en in officiële vacuüm verpakking. Na ontvangst zullen wij het product controleren op eventuele gebruikssporen en/of beschadigingen. In dien van toepassing worden beschadigingen verrekend met het aankoopbedrag. Na controle ontvangt u het bedrag binnen 10 dagen teruggestort op uw rekening.

LET OP: Het product moet goed worden verpakt en kan alleen in officiële verpakking worden geretourneerd.

Gasmaskers en filters kunnen niet retour omdat dit een veiligheidsproduct is. Dit omdat wij bij een retour nooit meer 100% veiligheid van het product kunnen garanderen voor een andere klant. 

Voor eventuele vragen over het retourneren kun u altijd contact op nemen met onze klantenservice. Dit kan door middel van de mail, whatsapp of telefonisch op +31612158481

 

Product ruilen?

Wilt u een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met sales(at)UrbanSafety.nl . Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Gasmaskers en filters kunnen niet geruild omdat dit een veiligheidsproduct is.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.