Noodrantsoen (coming soon)


Noodsituaties gebeuren de hele tijd en het kan iedereen overkomen. Het is echter uw verantwoordelijkheid om voorbereid te zijn en te allen tijde noodrantsoenen bij u te hebben. Onze gedroogde producten zijn vele jaren houdbaar en zullen u in een noodsituatie van veel voordeel en heerlijk eten voorzien.

Wij bieden hoogwaardige peulvruchten, zoals bonen, linzen en erwten, aan in 10kg zakken van de beste Nederlandse importeur. Deze producten zijn rijk aan mineralen, eiwitten en vitaminen. Noodrantsoenen zijn een zeer nuttige toevoeging voor iedere voedselvoorraad, bug-out-bag, noodpakket, caravan of weekendhuisje. Zorg naast eten ook dat u een waterfiltersysteem heeft, want u kunt korter zonder water.

Wereldwijd neemt de politieke spanningen en het aantal gewapende conflicten toe. Met de oorlog in Oekraïne is dit bij ons in de buurt. Mensen worden zich steeds meer bewust van hoe kwetsbaar ze zijn en hoe afhankelijk ze zijn van de overheid. Daarom is het verstandig om goed voorbereid te zijn op noodsituaties en zorgeloos te zijn over je basisbehoeften. Het kopen van een noodrantsoen is hiervoor een hulp. De overheid adviseert ook om een noodpakket samen te stellen.